БГ Лекари

БГ Лекари

Даниела Георгиева - Психолог, хипнотерапевт град София

Здравейте!
 
Аз съм Даниела Георгиева, психолог и квалифициран хипнотерапевт.
 
Със сърце и професионализъм аз се посвещавам на подкрепата, развитието и подобряване на живота на моите клиенти. Техниките, с които работя, са когнитивно-поведенческа терапия и схема терапия. Моята мисия е да предлагам ефективна помощ за преодоляване на стрес, тревожност, депресия, ниска самооценка и несигурност, да работя за укрепване на самочувствието и самоувереността, и да оказвам подкрепа при междуличностни, семейни или емоционални трудности. Работя и с деца, имащи нужда от подкрепа, както и такива със СОП. Специализирам също в помощта за адаптация към промени в живота, преодоляване на зависимости и насърчаване на личностно развитие.
 
Обучена от водещи специалисти, аз съчетавам хипноза с психологически методи за индивидуализиран подход към всякакви предизвикателства.
 
Старая се постоянно да обновявам своите знания и умения. С голямо внимание и индивидуален подход, създавам терапевтични планове, насочени към нуждите и целите на всеки клиент или дете, за да подпомогна тяхното лично и професионално развитие. Ако изпитвате нужда от подкрепа, насока, мотивация или желаете просто да започнете терапевтичния си път, моля, свържете се с мен.
 
С радост ще ви подкрепя в стремежа и посоката към постигането на хармония и благополучие и вашето по-добро и автентично Аз!
 
 
С уважение и любов, Даниела Георгиева! 
 
Телефон за връзка с мен: 0894341336 
 
 
 
КОНТАКТИ
Тел. 0894341336