БГ Лекари

БГ Лекари

Магазин за Ортопедични стелки, Технически помощни средства, Ортези Плевен - МЕДИС М ЕООД; Стелки FootBalance; проходилки, инвалидни столове и колички; наколенки, санитарни материали

Медис – М е утвърдена фирма в предлагането на помощни технически средства за деца и възрастни със специални нужди. Предлагаме технически помощни средства: бастуни, инвалидни колички, проходилки, антидекубитални дюшеци, стол за баня и тоалетна, гръдни епитези, ортопедични стелки. При нас ще откриете и всички модели ортези и брейсове на ZAMST, компресиращи продукти на ZEROPOINT, електро терапия на BLUETENS, HighRoller и HighBaller масажори и разбира се, ароматизаторите SmellWell, както и консумативи /памперси/. В нашите магазини се предлагат и слухови апарати и ортопедични обувки. Дистрибутори сме на едни от най-известните марки на продукти от сферата на помощните средства за хора със специални нужди: Variteks, Wollex, ZAMST, Support line. Ежедневно през нашите обекти преминават хора, които получават коректно отношение и консултации от нашите квалифицирани специалисти.

Разполагаме с Финландската машина FootBalance, благодарение на която се прави анализ на стъпалата и динамично изследване – какво се случва по време на движение. Специфичното е при нас, че можете да имате своите индивидуално изработени 100% стелки само за 10 минути. Предлагаме производство на индивидуални ортопедични стелки Foot Balance, които за минимално време могат да заемат своето положение върху всякакъв вид обувки. Необходимо е само да посетите нашите обекти, да направим анализ на ходилата, да е констатиран съответния проблем, за да бъдат правилно изработени.

ОРТОПЕДИЧНИТЕ СТЕЛКИ МОГАТ ДА СЕ ИЗРАБОТЯТ В НОМЕРАЦИЯ ОТ 28 ДО 52 РАЗМЕР.

 

ПРОДУКТИ:

 

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Плевен, ул. “Георги Кочев” № 71

Работно време
Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Телефон от 09:00 до 17:00 ч.: 0884 944 222

Facebook страница: Медис - М

Уеб-сайт: www.medis-m.bg

 

 

 

Други в града