БГ Лекари

БГ Лекари

Д-р Петя Еленкова Кирилова – Oбщопрактикуващ личен лекар, гр. Лом


Като семеен лекар извършва:

  • профилактични прегледи,
  • имунизации,
  • диагностика на заболявания,
  • лечение на пациенти 
  • издава медицински удостоверения

Има и специалност вътрешни болести. Основната цел на Доктор Симеонова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

ДЕЙНОСТ

Д-р Петя Еленкова Кирилова е личен и семеен лекар практикуващ в град Лом. Разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве.
Доктор Кирилова извършва диагностика на заболявания при деца и възрастни. Тя е лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациенти. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания.
В кабинета си лекарят извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Оборудван е със съвременна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Д-р Петя Еленкова Кирилова и апаратурата, с която е оборудван нейният кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Д-р Петя Еленкова Кирилова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дете.

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Лом, ул. “Тодор Каблешков” №2, каб. 13
Моб.тел.: 0886 82 05 53