БГ Лекари

БГ Лекари

Център по слухопротезиране и Дрогерия "Реха Бул", гр. Габрово, гр. Стара Загора, гр. Севлиево

Фирма "Реха Бул" ООД работи на българския пазар повече от 25 години и е специализирана в предоставянето на услуги и търговия на дребно с медицински изделия за хора с увреждания.

Има собствени центрове за слухопротезиране и дрогерии в градовете Габрово и Стара Загора, както и офис в Севлиево. Фирмата разполага със собствена сервизна база за поддръжка и ремонт, както на слуховите апарати, така и на медицинските изделия.

Магазините са цялостно оборудвани с широка гама от помощни средства - рингови и акумулаторни инвалидни колички, комбинирани столове за тоалет и баня, проходилки, ролатори, патерици, бастуни, надстройки за тоалетни чинии, антидекубитални дюшеци и възглавници, както и медицински легла.

В дрогериите ще намерите голямо разнообразие от ортези, бандажи и лумбостати, както и всякакъв вид медицинска техника, превръзки за ранево лечение, компресивни продукти, апарати за измерване на кръвно налягане и такива за кръвна захар, апарати за сънна апнея, кислородни концентратори и др.

 

Услуги:

 

  • Изследване на слуха и слухопротезиране:

Във фирма "Реха Бул" може да направите аудиометрично изследване на слуха, след което Вашата слухозагуба ще бъде анализирана и ще Ви бъде дадена информация за получаване на слухов апарат с целева помощ от НЗОК, отпусната съобразно действащото законодателство. Вашият слухов апарат ще бъде избран и настроен с прецизност и ще Ви бъде проведено обучение относно работата с него. Във фирмата може да поръчате индивидуална отливка, както и да закупите батерии и всякакви други консумативи, нужни за Вашия апарат. Фирмата работи с 6 от световно известните производители на слухови апарати, което предоставя възможност, както на специалистите, така и на клиентите за широкоспектърен избор, съобразно слухозагубата и финансите.

 

  • Ремонтни услуги на медицински изделия и слухови апарати:

Фирмата има изградена собствена сервизна база за поддръжка и ремонт, както на слухови апарати, така и на помощни средства, като инвалидни колички, комбинирани столове за баня и тоалет и др. Част от предлаганите услуги включват цялостна профилактика на слухови апарати, почистване /вкл. с ултразвук/, възстановяване на прекъснати връзки, поддръжка и корекция на индивидуална отливка, отстраняване на неизправности, свързани с качеството на звука, диагностика, ремонт и подмяна на повредени части, основен ремонт на акумулаторни и рингови инвалидни колички и комбинирани столове за баня и тоалет,  смяна на гуми и лагери, замерване, поддръжка и подмяна на акумулаторни батерии и зарядни устройства за акумулаторни инвалидни колички и др.

 

  • Компютърна диагностика на ходилата:

"Реха Бул" предлага също така и компютърна диагностика на ходилата и последваща консултация за най-подходящия избор на стелки, според проблема. Диагностиката се извършва чрез сканиране на стъпалата на пациента с тензиометрична платформа, която измерва натоварването върху тях, както в статично, така и в динамично положение, за разлика от други подобни методики, които изцяло се уповават на статиката. Съобразно резултатите от диагностиката, специалистите ще Ви предложат най-добрия избор (от стелки) за Вас и Вашите ходила.

 

  • Изработка на индивидуални стелки и обувки:

Освен това, фирма "Реха Бул" предоставя на клиентите си възможността да се изработят индивидуални ортопедични стелки и обувки според техните нужди и съответния проблем. Този вариант е подходящ и силно препоръчителен при диабетно ходило, при налични деформации като халукс валгус, при болки във възглавничките или в свода, както и при скъсявания на единия от крайниците до 2см. Отличителното при индивидуалните ортопедични стелки е, че те фиксират позицията на петата, което е от голяма важност и не се среща при другите видове стелки. В допълнение, напречния и надлъжния свод са повдигнати, точно колкото е необходимо.

 

ГАЛЕРИЯ:

 

КОНТАКТИ:

Център по слухопротезиране и Дрогерия - гр. Габрово

Адрес: ул. "Стефан Караджа" 5 /срещу Консултативна поликлиника/

Телефон: 0878/ 808 - 995 ; 066/ 808 - 995

И-мейл: reha_bul_gb@abv.bg

 

Център по слухопротезиране и Дрогерия - гр. Стара Загора

Адрес: бул. "Митрополит Методий Кусев" 5 /до Гарнизонния стол/

Телефон: 0878/ 258 - 033; 042/ 258 - 033

И-мейл: reha_bul_stz@abv.bg

 

Магазин Севлиево

Адрес: ул. "Хан Аспарух" 1 /на Кооперативен пазар/

Телефон: 0878/ 873 - 995

 

Уеб-сайт: www.rehabul.com

Facebook страница: Реха Бул