БГ Лекари

БГ Лекари

Оптики град Попово - Оптика "Вижънс" - Диоптрични и слънчеви очила | Корекция и поправка на рамки | Очен преглед Попово

Ние, то Оптика "Вижънс",  предлагаме богат асортимент от диоптрични рамки и стъкла, слънчеви очила и лещи. Ще Ви консултираме, за да направите правилния избор, спрямо вашите нужди и черти, за да изглеждате страхотно с новия модел очила.  

Закупувайки очила от нас, Вие можете да сте сигурни за индивидуалния подход към всеки клиент и да получите най-доброто, което желаете. Нашите оптици са обучени в най-добрите практики и са с богат опит в сферата на оптиката. За превантивна мярка трябва да използваме качествени слънчеви очила с висока поляризация и очила с предпазни стъкла за компютър и други устройства, които ни предпазват от вредните лъчи. Затова ние работим с доказани световни марки като: 

Ray-Ban; Chili & Co; Kwiat; GIGI Studios; Swarovski; Arnette; Armani Exchange; Vogue; Clark; Pierre Cardin; Carrera; Guess; BORBONESE; Marciano.

 

УСЛУГИ

В Оптика "Вижънс" предлагаме следните услуги:

- Очен преглед - очни прегледи за корекция на зрение, както и консултация с очен специалист относно контактни лещи и подходящи лещи за очила;

- Корекция - корекция на рамки относно ширина на рамката и дължина на дръжките на рамката за по-добър комфорт при носене на очила;

- Поправка - поправка на рамката като отстраняване на счупени елементи от нея и подмяна с нови рамки.

- При нас има кът за корекция на зрение, а при поръчка на очила услугата за преглед и консултация е безплатна.

Изработват се слънчеви очила с диоптър, както с поляризация, така и само с UV400 защита. Може да се избира цвят по палитра на производителя. Фирмата работи с едни от най-добрите производители на лещи за очила. 

Оптики "Вижънс" имат два физически магазина в град Попово на следните адреси:

ул. "Асен Златаров" №2 до автогарата;

бул. "България" №117 до Еконт.



Виж света по-добре с оптика "Вижънс"!