БГ Лекари

БГ Лекари

Център по рехабилитация Physio Health - Рехабилитация, Варна, София | Лечение на гръбначни изкривявания | Шокуейв, Диоден лазер, Високоинтензивен магнит

Ние сме…

Кабинет по рехабилитация и кинезитерапия Physio-Health.

Отворихме врати през 2013 г. в град Варна. Основатели са Димитър Йорданов Димитров и Теодора Кирилова Димитрова.

В началото на 2019 Physio-Health отвори клон и в София. Към Димитър Димитров и Теодора Димитрова се включва като съосновател рехабилитатор и кинезитерапевт в София – Свилен Лунгов.

Physio-Health е единственият център с висок брой сертифицирани Мълиган терапевти в България. (Мълиган терапията е изключително ефективна за болки в гръбначния стълб, както и в периферни стави: тазобедрена, колянна, раменна и други)

Кабинет Варна

Как започнахме?

Първоначално екипа ни се състоеше от двама човека, като бързо започнахме да се разрастваме, което наложи смяна на помещението през 2016.г.

Работихме много усърдно и се раздавахме за всеки един пациент, вложихме много време и средства за да повишим квалификацията си и да обучим едни истински професионалисти.

Започнахме с една мечта и успяхме да я превърнем в реалност.
Вече си имаме наш нов и модерен център, в който работят едни от най-добрите специалисти във Варна.

Услуги и запазване на час

За нас вашето здраве е основен приоритет, като основната ни цел е да не ви ограничим от нито един спорт или дейност, а да ви върнем към тях!

Движението е здраве!

Движението може да замени ефекта на много лекарства, но никое лекарство  не може да замени ефекта на движението!