БГ Лекари

БГ Лекари

Веселин Арсов - езотеричен психолог и лечител, град Перник

Здравейте, 

Казвам се Веселин Арсов и съм психолог от град Перник. Тел. 0899848499


Терапевтичните услуги , които предлагам и методите ми на работа са:

Лечение на Панически Атаки и тревожност чрез напълно безопасни уникални методи и техники без лекарства и странични ефекти.

Работа с подсъзнателните негативни програми, често наричани негативни убеждения, които блокират вътрешния ни потенциал, жизнените ни сили, здравето, творческите ни способности. Използване на безопасни ефективни  методики и техники, с чиято помощ  тези негативни програми да бъдат откривани и  препрограмирани в позитивни програми. Без това решението на много наши проблеми е невъзможно. Ако бъдат използвани други методи, без ефективно решаване на въпросите, свързани с тези програми, резултатите са частични и временни. 

Работа с безопасна техника за изчистване на стреса от негативните емоции и чувства. Чрез тази техника  можем да се освобождаваме от всякакви проблеми – чувство за вина, обида, агресия и всякакви други негативни емоции и чувства, които отнемат жизнената ни енергия и ни разболяват. Стресът се явява главна причина за болестите.

Работа със страховете – Страх от Смъртта и загуба на близък човек, Страх от публични изяви, Агорафобия, Хипопондрия и др.. Изчистване на фобии, гняв, ревност и др.

Психологическа помощ при решаване на житейски и сексуални проблеми, проблемно поведение на деца и тийнейджъри, зависимости - алкохол, цигари, проблеми с храненето - анорексия, булимия.

Работа с психологическите травми. Откриване на духовното блокиране, което ни пречи да отговорим на важни потребности в своя животявяващи се действителната причина и за  физическите ни  проблеми.

 

Използвам следните терапевтични практики :

Методики и техники за изчистване на стреса, главна причина за болестите, чрез специална безопасна и без странични ефекти Антистресова Терапия.

Техники за неутрализиране и освобождаване от страховете.

Методики и техники за изчистване на подсъзнателните негативни програми.

Работя по методите на д-р Кузнецов, ученик на световно известната Юлия Тимофеевна Яценко.

Енергийни практики – ТЕС, Пренареждане на матрицата, Лечебния код.

Хипнотерапия.

Положителна психотерапия.

Когнитивно-поведенческа терапия.

Психологическа работа чрез използване на езотеричните  науки - Астрология, Физиогномика, Хиромантия. Работа с кармата и жизнения път.

Всеки клиент сам избира методиките и техниките, с които ще работим за неговото лечение. След като го запозная подробно с тях, той сам преценява кое му се струва най – приемливо.

Моята мисия в психотерапията е да  създавам условия  да решавате житейските  си и физически  проблеми.  Методиката е следната:

  1. С общи усилия да успеем да отдалечим проблема от вас. А именно, да се дистанцираме от това, което ви причинява болка и неудовлетворение в тази кризисна ситуация. Да ви помогна да се абстрахирате от нея, сякаш се случва на някой друг, за да можете да видите цялостната ситуация.  т.е. какви промени носи в живота ви и  да прецените   действителната  големина на кризата.
  2. Да помогна да се ориентирате в своите чувства, да разберете  доколко  реални са вашите страхове и притеснения.
  3. Заедно да се ориентираме в алтернативните решения на проблема, като решим какъв резултат ще е най – подходящ  – това, което искате или това, което е най – добро  – двете неща не винаги са реципрочни. 
  4. Най – важното е как искате да решите проблема. Дали като с всички сили и средства се постараете да възстановите статуквото или с всички сили и средства се постараете да успеете да се адаптирате към новите условия във вашия живот, породени  от кризата.
  5. Тогава опираме до най – болезненото явление в човешкия живот - ПРОМЯНАТА.  Всички знаем, че най – постоянното нещо в живота е промяната, която често възприемаме като нещастие и се боим от нея.

Ако не можете или не искате да си позволите промяна, аз мога да ви помогна да приемете този факт, без да изпитвате угризения или съжаление. Това също е някаква промяна и съществена крачка напред в развитието ви и справянето с проблемите ви.

Надявам се, с моя помощ, да успеете да се справите с това предизвикателство по вашия начин, който ние с вас ще открием. Както е казал А.Айнщайн: „Истинските  проблеми, които имаме, не могат да бъдат разрешени на това ниво на мислене, на което са създадени.“ 

Виждате колко работа ни очаква....

Проект:

В своята практика много често се сблъсквам със случаи на хора, пострадали от насилие – физическо, сексуално или емоционално, а също и случаи на хора, преживели здравословен проблем, вследствие на заболяване или травма, които са с намалена трудоспособност (диагностицирани по ТЕЛК) и имат нужда от подкрепа за тяхната адаптация в обществото, вследствие влошените  им условия на живот. Психологическата работа с такива проблемни хора изисква много време, изразено в психотерапевтични сеанси, които повечето пострадали финансово не могат да си позволят. В същото време отказват безплатни консултации, защото това накърнява тяхното човешко достойнство. Разговарял съм с много такива хора и те твърдят, че ако помощта идва от дарители , които са хора милосърдни и състрадателни, то тогава такава  финансова помощ те биха приели. 

Можем да предложим благодат на тези изстрадали хора чрез нашето милосърдие, състрадание и съпричастност, прошка и безкористна любов. Когато отворим сърцето си за другия и ние получаваме приток от Божествена Любов. Колкото повече благодат раздаваме, толкова повече получаваме.
Това е първоначалната идея за такъв проект, който да зависи само от нас – хора милосърдни и състрадателни и който няма да зависи от чиновници и нормативни актове.
Бих искал да разбера дали проект в такъв формат би имал подкрепата на  обществеността. Аз, Веселин Арсов се ангажирам да се отчитам пред дарителите всеки месец на Фейсбук страниците на БГ Лекари и на моята страница „Психолог в Перник“.

С моя опит на Психотерапевт и Лечител лекувам Панически атаки с няколко сеанса без лекарства и негативни странични ефекти.

 
 
КОНТАКТИ
Тел.: 0899848499
И-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.